T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / İZMİT - NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

HEDEF LGS 2024

Mrt

Akademik Takip Komisyonu kararı ile ara tatilde öğrencilerimiz için çalışma planları hazırlanıp, deneme setleri tedarik edilmiştir. Öğrencilerimiz kendi evlerinde çalışma planlarına uyarak her gün 1. dönem kazanımlarını içeren deneme sınavlarını çözdüler.

Mrt

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONUNUN LGS 2024 TOPLANTISI  YAPILMIŞTIR.

Mrt

HEDEF LGS 2024 PROGRAMI KAPSAMINDA VELİLERİMİZE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLDİ. TÜM KATILIMCILARA TŞK EDERİZ.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Emre Eser, sınıf öğretmenlerimizin de eşliğinde sınıflara konuk olarak, deneme sınavı analizlerini gerçekleştirdiler. 

Mrt

2023 LGS de Türkiye Şampiyonu olmuş Feyzullah Karataş başta olmak üzere, geçtiğimiz yıl derece yapmış öğrencilerimizi son 100 gün nasıl değerlendirilmeli konseptli seminere davet ettik. Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen programımız 8. sınıf öğrencilerimizin motivasyonu açısından oldukça verimli geçti. Emeği geçen Hedef LGS Koordinatörümüz Fuat Yılmaz  beye ve mezun öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

in Öğretimi, Hedef LGS-YKS projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail EKİZ başkanlığında, il rehberlik ve okul koordinatörleriyle toplantı gerçekleştirildi.

Ock

Pdr servisimiz ve mezun öğrencilerimizin iş birliği ile düzenlenen mezunlarla buluşma etkinliğimizde, öğrencilerimiz ülkemizin seçkin üniversitelerinde öğrenim gören mezunlarımızla bir araya geldi. Katılım sağlayarak destek olan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. #izmitnfkaihl #nfkmezun

Ock

Okulumuzun 2023 başarıları..

Ock

DenemeSınavı

 

#LGS2024 kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizin hazırlıkları tam gaz devam ediyor..

 

Eylül ayı itibariyle öğrencilerimize on günde bir deneme sınavı yaparak motivasyonlarını diri tutmaya çalışıyoruz.

 

#Hedef2024 #HedefTürkiyeBirinciliği

 

#kendineinan

#kendinigöster

#dahafazlasınıyapabilirsin

 

#birliktebaşaralım

#izmitnfkaihl

Ock

YÜZ YILLIK İŞGALİN ADI: KUDÜS


Hz. Davut ve Hz. Süleyman'dan günümüze kadar onlarca defa işgal edilen, yakılıp-yıkılan Kudüs, salt tarihi bir şehirden öte tevhid mücadelesinin merkezi ve peygamberlerimizin kutlu mirasıdır.


Ümmetin kanayan yarası, ilk kıblemiz, kutsalımız Kudüs ve  Mescid-i Aksa'nın tarihsel sürecini ve Gazze'de yaşananları daha iyi anlamak için Kudüs Mihmandarı, Gazeteci Yazar Bülent Deniz ile okulumuz Konferans Salonunda program icra ettik. 


Değerli konuklarımıza ve özellikle vesile olan İHH Kocaeli Temsilciliğine teşekkür ederiz.


#kudüs #mescidiaksa #gazze #nfkaihl

Ock

Proje Okulumuzu daha yakından tanımak anlamında Hedef LGS 2024 kapsamında okul tanıtımlarımızda bu hafta İzmit İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu ve Körfez İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri ve öğretmenlerini okulumuzda ağırladık. Rehberlik Servisimiz ve 11. Sınıflardan oluşan Tanıtım Ekibimiz okulumuzu gezdirip, öğrenciler ile yakından ilgilendiler. Fen Lisesi Eğitimi verildiğinin altı çizilen sunumda Robotik Yarışmalar ve Mesleki Yarışmalar da Türkiye derecelerimiz konuk öğrenciler ile paylaşıldı. YKS de birçok kategoride derece elde etmiş öğrencilerimizin kazandıkları üniversiteler ve bölümlerden bahsedildi. 

Çağın gereksinimleri ile donanmış nesiller yetiştirirken, aynı zamanda manevi değerlerine de sımsıkı bağlı nesillerin hayali ile..

 

#İzmitNfkAihl 

#NitelikliGelecek 

#BirlikteBaşaracağız

Ock

Hedef LGS 2024 kapsamında 

Bu hafta sonunu 8. Sınıf öğrencilerimiz ile beraber Diriliş Kampında geçirdik.

Her ne kadar kar yağmadığı için üzülsek de çok eğlendik diyebiliriz.

Bizlere zaman ayırıp imam hatip neslinin dünya sahnesindeki önemi ile ilgili öğrencilerimiz ile hasbihal eden Kocaeli Akparti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz beyefendiye ve İlim Yayma Cemiyeti yönetimindeki değerli konuklara kampımıza teşrif ettikleri için teşekkür ederiz.

Herşeyden öte bizlere bu imkanı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyemize ve Kamp Yetkililerine minnettarız.

 

#İzmitNfkAihl #BirlikteBaşaralım #NitelikliNesiller

#KocaeliBüyükşehir #KlavuzGençlik #İmamHatipNesli

#HedefLGS2024

Ock

Okulumzu Rehber öğretmeni Emre Eser tarafından Hedef LGS 2024 kapsamında öğrencilerimize yönelik "Sınav Kaygısı" ve "Zaman Yönetimi" konulu seminer yapıldı.