KOCAELİ / İZMİT - NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

DİN ÖĞRETİMİ İL REHBERLİK VE OKUL KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISINA KATILDIK

in Öğretimi, Hedef LGS-YKS projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail EKİZ başkanlığında, il rehberlik ve okul koordinatörleriyle toplantı gerçekleştirildi.

Bu toplantıya okulumuzu temsilen Hedef YKS Koordinatörü Müdür Yardımcısı Murat Şahin Pınatbaşı ile Hedef LGS Koordinatörü Fuat YILMAZ katılım sağladılar.

Müdür Yardımcımız Nail EKİZ'in İmam Hatip okullarının tanıtımı ve il genelindeki verileri paylaştığı sunumuyla başlayan toplantı, il rehberlik koordinatörlerimizin sunumuyla devam etti. Toplantıda Hedef LGS/YKS kapsamında yapılacak çalışmalar, iş ve işlemler ayrıntılarıyla anlatılıp okul koordinatörlerinin soruları alındıktan sonra ilçe koordinatörleri belirlendi. İlerleyen dönemlerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 09:02 - Görüntülenme: 23